Tutustu Innojokin Jukka Jokiniemen tarinaan

Tutustu Innojokin Jukka Jokiniemen tarinaan

Kauppa- ja palvelualan vuoden yritys 2011: INNOJOK

Kauppa- ja palvelualan vuoden yritys Innojok Oy on vuonna 1993 perustettu tukkuliike, jonka toimialaan kuuluvat valaisinten suunnittelu, valmistus, maahantuonti ja markkinointi. Yritys on sähköalan ammattilaisten arvostama ja aktiivinen designvalaisin malliston kehittäjä, joka työllistää suomalaisia muotoilijoita.
Perusteluissaan raati kiinnitti huomiota yrityksen monipuolisuuteen sekä kannattavaan, nopeaan kasvuun ja vakavaraisuuteen. Toimitusjohtaja osallistuu aktiivisesti alansa kehitystyöhön ja esteettömän ympäristön rakentamiseen. Yritys tekee yhteistyötä sosiaalisten yritysten kanssa.

Lisää videosta: Tiedotus Uusimaa

 

925 Näin teen töitä: Jukka Jokiniemi

Jukka Jokiniemi, Innojok Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja, kertoo 925 TV:lle työtavoistaan: ”(Tärkein muutos on ollut) se sellainen ajattelu, että itse ei tarvii osata kaikkea, eikä ymmärtää kaikkea. Että on olemassa porukoita, jotka osaa tehdä asioita mun puolesta ja osaa ajatella fiksummin kuin minä. Elikkä vähän niin kuin se, että kaikki mikä on kivaa, tee se itse, ja mikä ei oo kauheen kivaa, niin se voi olla jollekulle toiselle kivaa ja annetaan sen hoitaa se homma.”

Tutustu: