ROOM21.fi esittely

Room21.fiRoom21.fi
Room21.fi

Room21.fi

ROOM21.fi kuuluu pörssinoteerattuun CDON Group -konserniin, jolla on yli 10 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä. Konserniin kuuluu monien muiden ohella mm. verkkokaupat CDON.COM, Nelly.com ja Lekmer.com.

ROOM21.fi aloitti perheyrityksenä ja sen perustivat vuonna 2006 Helén Rudholm ja Gustaf Rudholm Boråsissa, Ruotsissa. Helmikuussa 2011 yritys kasvoi osaksi CDON Group -konsernia. ROOM21 on vuosien varrella kasvanut tasaisesti ja se on tänään yksi Ruotsin johtavista kalusteita ja kodinsisustustuotteita myyvistä verkkokaupoista. Toimintaidea on myydä korkealaatuisia kalusteita sekä sisustustuotteita yksityisihmisille ja yrityksille. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, henkilökohtaista palvelua ja neuvoja. Tuotteitamme voi ostaa sekä verkkokaupastamme että Boråsin myymälästämme. Päätoimisto, varasto ja myymälä sijaitsevat Boråsissa.

Valikoima:
Valitsemme kaikki tuotteet huolella ja tarkkuudella ROOM21.fi-verkkokauppaan. Valikoima koostuu korkealaatuisista kalusteista ja sisustustuotteista, jotka esitellään mielenkiintoisessa ympäristössä. ROOM21.fi tekee yhteistyötä monien Euroopan johtavien kaluste-, valaisin- ja sisustustuotevalmistajien kanssa ja valikoima kehittyy jatkuvasti. Tänään ROOM21.fi tarjoaa yli 80 eri tuotemerkkiä ja laajan valikoiman laatuhuonekaluja ja sisustustuotteita, jotka edustavat kaikkea tunnetuista klassikoista viimeisimpään designiin. Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia valikoimaamme koskien, ota meihin yhteyttä.

Room21-valaisinmerkit