Laatuvalaisin.fi esittely

Laatuvalaisin.fi on nimensä mukaisesti laadukkaiden valaisimien myymiseen keskittynyt yritys. Meiltä löydät Suomen tunnetuimpien suunnittelijoiden ajattomat klassikot, kuten myös modernit 2000-luvun uutuudet. Design-valaisimien suunnittelijoina ovat muun muassa Eero Aarnio, Lisa Johansson-Pape, Tapio Anttila, Yki Nummi ja paljon muita. Valikoimistamme löydät myös kirkasvalolamput ja paljon laadukkaita valaisimia kotiin tai toimistoon.

Suomen Laatuvalaisimen valtavaan valikoimaan kuuluuvat laadukkaimmat tuotemerkit. Meiltä löydät muun muassa Airam, By Rydéns, Cariitti, Eglo, Eseo, Euli, FocusLight, Globo, Heat, Innolux Design, Innosol, Keraplast Interior, Ketonen, Konstsmide, LeuchtenDirect, Lirio, Lucide, Maglite, Massive, Markslöjd Sweden, Paul Neuhaus, Philips , Sessak ja Trio tuotteet. Valikoima koostuu yli 6000 valaisimesta.

Myymme paljon valaisimia sekä kuluttajille että yrityksille. Tämän takia pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat laatumerkit, edulliset hinnat ja ilmaiset postimaksut.