Innojok yksi Suomen kymmenestä ravistavimmasta yrityksestä!

Innojok yksi Suomen kymmenestä ravistavimmasta yrityksestä!

Innojok

Innojok suunnittelee, valmistaa ja markkinoi hyviä suomalaisia valaisimia.

“Design for all tarkoittaa Innojokille muotoilua kaikkien käyttäjien ehdoilla. Kierrätettävyys merkitsee pitkää teknistä ja muotoilullista elinkaarta, niin että tuote kestää isältä pojalle. Tuotteista kilpailevatkin antiikkikauppiaat ja perikunnat. Valaisimet valmistetaan Suomessa aina, kun se on mahdollista.

Innojok pyrkii aktiivisesti suomalaisten vajaakuntoisten työllistämiseen ja kantamaan näin yhteiskunnallista vastuuta omata osaltaan. Yritys on palkittu muun muassa vajaakuntoisten työllistäjänä.

Hyvän valon ominaisuudet yhdistyvät suomalaisen Innolux Design valaisinmalliston kokonaisuudessa. Malliston suunnittelijoina on muun muassa Yki Nummi, Lisa Johansson-Pape ja Eero Aarnio. Innosol-kirkasvalolaitteissa yritys nivoo yhteen teknologian, hyvän muotoilun sekä hoidolliset ominaisuudet. Hyvinvointia edistäviä lääkinnällisen sertifikaatin kirkasvalolaitteita viedään yli 20 maahan.

Innojok on viihtyisän ja kodikkaan valaistuksen asiantuntija skandinaavisesta sisustamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille kuluttajille. Tuotteissa yhdistyvät hyvä valo*, toimivuus sekä tyylikäs suomalainen muotoilu.”

Jukka Jokiniemi, Toimitusjohtaja, Innojok Oy

*)Hyvä valo = Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä, häikäisemätön ja käyttötarkoitukseen sopiva valo, joka on toteutettu pitkäikäisillä, energiatehokkailla ja tutkituilla valaistusratkaisuilla.

Lisätietoja:

http://www.innojok.fi/

http://www.ravistajat.fi/finalistit/innojok/