30.01.2014 Innolux Candeo palkittiin Fennia Prize 2014 -kilpailussa

Innolux Candeo -kirkasvalo palkittiin Fennia Prize 14 -muotoilukilpailussa kunniamaininnalla. Katriina Nuutisen suunnittelema Candeo yhdistää kirkasvalolaitteen ja perinteisen riippuvalaisimen.

Täydessä voimakkuudessaan Candeo toimii kirkasvalona. Se muuttuu helposti kytkimestä tunnelmavalaisimeksi samalla, kun valon värilämpötila muuttuu lämpimästä puhtaan valkoiseksi. Näin valaisinta voi käyttää vuoden ympäri eikä vain pimeänä vuodenaikana. Suomessa valmistettu Innolux Candeo tekee kirkasvalon nauttimisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä luontevan osan jokapäiväistä arkea. Innojok on edelläkävijöitä kirkasvalolaitteiden suunnittelussa ja Innolux Candeo täydentää valikoimaamme. Samalla se jatkaa vahvan suomalaisen valaisinmuotoilun perinnettä.

Joka toinen vuosi jaettava Fennia Prize on Suomen arvostetuin yrityksille suunnattu muotoilukilpailu, jonka tavoitteena on tukea korkeatasoisten tuotteiden ja palveluiden tuottamista ja edistää teollisuuden kilpailukykyä ja kansainvälistymistä. Kilpailun järjestävät Design Forum Finland, Fennia ja Elo. Valinnat tehneen palkintolautakunnan jäsenet edustivat laaja-alaisesti muotoilua ja elinkeinoelämää. Kilpailun arviointikriteereinä olivat liiketoiminta ja kilpailukyky, käytettävyys, vastuullisuus sekä muotoilulliset ja esteettiset ominaisuudet.

Palkitut tuotteet esitellään kansainväliseen kiertoon lähtevässä näyttelyssä ja palkintojulkaisussa. Näyttely on avoinna 31.1. lähtien Design Forumin Showroomissa Helsingissä.

Fennia Prize 2014 Candeo (pdf)

Design Forum Showroom
Erottajankatu 9 (sisäpiha), Helsinki
Näyttely on avoinna 31.1. – 1.3.2014 maanantaista lauantaihin kello 12–18